Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση ΟΙΥΕ: Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στα ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, για υπογραφή Σ.Σ.Ε

Αθήνα, 20/11/2023

 

Η ΟΙΥΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα καταστήματα ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, οι οποίοι βρίσκονται σήμερα 20/11/23 σε πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση.

Οι εργαζόμενοι αντιστέκονται συλλογικά και αγωνιστικά στην πρακτική της εταιρείας, η οποία εδώ και καιρό αρνείται την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας με το σωματείο, επιδιώκοντας να ασκεί πολιτική ατομικών συμβάσεων εργασίας.

Στεκόμαστε στο πλευρό του Σωματείου, το οποίο μέσα από τη σημερινή Απεργία, δίνει το μήνυμα της αγωνιστικής ενότητας των εργαζομένων για τη διεκδίκηση ισονομίας και δικαιοσύνης για όλους σε ότι αφορά μισθούς και εργασιακές συνθήκες.

Το Σωματείο όλο το προηγούμενο διάστημα έχει κινηθεί με σοβαρό και αξιόπιστο τρόπο, είτε μέσα από τον απευθείας διάλογο, είτε μέσω του ΟΜΕΔ, έχοντας κινήσει τις σχετικές διαδικασίες, οι οποίες είναι σήμερα σε στάδιο μετά την πρόταση της μεσολάβησης.

Καλούμε τη Διοίκηση της ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ να σεβαστεί τον ΟΜΕΔ, σταματώντας την κωλυσιεργία και να προχωρήσει άμεσα στην υπογραφή Επιχειρησιακής  Σύμβασης με αυξήσεις και δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους χωρίς διακρίσεις μεταξύ παλαιών και νέων.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΥΕ

 

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]

 

 

 

Κοινοποίησε το:
Blog Attachment