Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση ΟΙΥΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, του 39ου καταστατικού συνεδρίου της ΟΙΥΕ. Προετοιμασία για την μεγάλη Γενική Απεργία, στις 17 Απρίλη.

Αθήνα, 9/4/2024

 

 

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 7/4/2024 με επιτυχία, οι εργασίες του 39ου Συνέδριου της ΟΙΥΕ, το οποίο αποφάσισε αλλαγές στο Καταστατικό της Oργάνωσής μας.

Ταυτόχρονα, στο Συνέδριο αναπτύχθηκε ένας πλούσιος διάλογος, όπου οι σύνεδροι μετέφεραν τα προβλήματα και την εμπειρία τους από κάθε εργασιακό χώρο που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία και συζητήθηκε αναλυτικά η προετοιμασία των Σωματείων για τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή και επιτυχία της Γενικής Απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για τις 17 Απριλίου.

Το Συνέδριο επιβεβαίωσε τους βασικούς άξονες της δράσης της ΟΙΥΕ κατά το επόμενο διάστημα, με έμφαση στην ένταση του αγώνα μας, για την επαναφορά και την υπογραφή των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων σε Εμπόριο και Υπηρεσίες, που θα είναι καθολικά δεσμευτικές, για όλους τους μισθολογικούς και θεσμικούς όρους για τους εργαζόμενους στους κλάδους μας.

Τέλος, το Σάββατο 6/4/2024 προηγήθηκε η εκδήλωση της Ομοσπονδίας μας για τα 100 χρόνια λειτουργίας και δράσης της (1922-2022) και παρουσιάστηκε η ιστορική της έκδοση, την οποία μπορείτε να την βρείτε στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο

https://drive.google.com/file/d/1ks8JS69vDFvbHsyLeezNeDSOX4OZE5Rh/view?usp=drive_link

Με βάση τις αποφάσεις του Συνεδρίου μας, καλούμε τα Σωματεία και τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της Απεργίας στις 17 Απριλίου, προβάλλοντας το διεκδικητικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας μας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

17ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Για την ΟΙΥΕ

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίησε το:
Blog Attachment