Παρεμβάσεις για τις Σχολικές Καθαρίστριες στον Δήμο Λειβαδέων και σε όλη την χώρα.

Αθήνα, 20/10/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρεμβάσεις για τις Σχολικές Καθαρίστριες στον Δήμο Λειβαδέων και σε όλη την χώρα.

Εντείνουμε τις προσπάθειες μας σε όλη την χώρα, για την επίλυση των προβλημάτων των σχολικών καθαριστριών/ων. Τα προβλήματα  προκύπτουν, λόγω του προβληματικού καθεστώτος εργασίας, που διέπει τον κλάδο, με ευθύνη του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο εξακολουθεί να κρατά σε ομηρία τους εργαζόμενους στην σχολική καθαριότητα.

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου  με παρέμβαση του Προέδρου της ΟΙΥΕ στον Δήμο Λειβαδέων, ενισχύθηκαν οι προσπάθειες του σωματείου μέλους μας, στην Επαρχία Λιβαδειάς, για την επίλυση του προβλήματος καθυστέρησης της μισθοδοσίας. Η ΟΙΥΕ με συντονισμένες κινήσεις συνεχίζει την προσπάθεια επίλυσης όλων των προβλημάτων στη σχολική καθαριότητα.

Στην κατεύθυνση αυτή, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς η ΟΙΥΕ εξέδωσε εγκύκλιο στην οποία συμπεριλαμβάνονταν όλο το νομικό πλαίσιο και οι διευκρινιστικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, ως ανακουφιστικό εργαλείο για τους εργαζόμενους και τους Δήμους της χώρας.

Η επαφή και ένταξή των εργαζομένων στα σωματεία μέλη μας, θωρακίζει όλους του εργαζόμενους έναντι ενός πολυδαίδαλου, εκβιαστικού, καθεστώτος των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, για την κατάκτηση της σταθερής εργασίας, στον κλάδο.

Φτάνει πια, με τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου

        ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΥΕ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]

Αθήνα,20/10/2023

Κοινοποίησε το:
Blog Attachment