ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αθήνα, 5/12/2013

 

 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΗΣ ΓΣΕΕ & ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2014.

 

Η ΟΙΥΕ  καλεί τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα  να δώσουν μαζικό αγωνιστικό παρόν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα συνδικάτα το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, στις 6:00 μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος.

Με τον προϋπολογισμό του 2014,  η Κυβέρνηση  συνεχίζει κατ΄ απαίτηση της Τρόικας και των δανειστών, την  αντιλαϊκή πολιτική της σκληρής λιτότητας και της δραματικής μείωσης των δαπανών για την Παιδεία, την Υγεία και την Κοινωνική Ασφάλιση.

Η δραματική μείωση των δαπανών για Υγεία, Περίθαλψη, Κοινωνική Ασφάλιση και το περαιτέρω «πετσόκομμα» μισθών και συντάξεων θα έχουν  τραγικές επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, οδηγώντας σε πλήρη διάλυση το κοινωνικό κράτος και στην απόλυτη εξαθλίωση την πλειοψηφία των πολιτών.

Οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι μικρομεσαίοι συνεχίζουν  να αποτελούν τα μεγάλα θύματα της άγριας φοροεπιδρομής, την ίδια στιγμή που μένουν στο απυρόβλητο οι  μεγαλοφοροφυγάδες και το μεγάλο κεφάλαιο.

Η αύξηση των «χαρατσιών» που ετοιμάζουν, οι μαζικοί πλειστηριασμοί, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, το νέο κύμα διαθεσιμοτήτων-απολύσεων και η πλήρης διάλυση της δημόσιας παιδείας και υγείας,  θα μετατρέψουν τη χώρα μας σε μια  κοινωνική και οικονομική έρημο.

Οι εργαζόμενοι Ιδιωτικού και  Δημοσίου τομέα, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και νέες, οι επαγγελματίες, οι επιστήμονες, οφείλουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών και των εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, να συγκροτήσουμε ένα ευρύτερο κοινωνικό μέτωπο για την ανατροπή της πολιτικής της Κυβέρνησης και της Τρόικα.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΣΤΙΣ 6:00 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 

Για την ΟΙΥΕ

Κοινοποίησε το: