ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ  LIDL ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα, 20/4/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ  LIDL ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) καλεί για μια ακόμα φορά τη Διοίκηση της εταιρείας LIDL να προχωρήσει άμεσα στην υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με το σωματείο – μέλος της οργάνωσης μας στις περιφέρειες Σίνδου – Τρικάλων.

Καλούμε την εταιρεία να λάβει υπόψη της την ακρίβεια των ειδών πρώτης ανάγκης, του ρεύματος, τον πληθωρισμό του 9% που απομειώνει το εισόδημα των εργαζομένων, και να καλέσει το Σωματείο για την επίτευξη μιας συμφωνίας για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα αποτυπώνει την αναγκαιότητα της περιόδου, καθώς η κερδοφορία και οι τζίροι των Σ/Μ είναι αυξανόμενοι το τελευταίο διάστημα.

Η Διοίκηση της LIDL επίσης θα πρέπει να προβεί σε ενέργειες για να οδηγήσει στη σύγκλιση μισθών και παροχών για το σύνολο του προσωπικού της.

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις του Σωματείου (20 &21 Απριλίου) και καλούμε τη LIDL να αλλάξει την τακτική της, υπογράφοντας τη ΣΣΕ που αναγνωρίζει την πολύχρονη προσφορά των εργαζομένων της στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Για την ΟΙΥΕ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]

Κοινοποίησε το:
Blog Attachment