ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ LIDL

Αθήνα, 8/4/2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ LIDL

Απαράδεκτες και στα όρια της νομιμότητας είναι πρακτικές που εφαρμόζει η Διοίκηση της LIDL για να κάμψει την απεργία των εργαζομένων. Εχθές αργά το βράδυ, οργάνωσε ομάδες εργαζομένων από τις κεντρικές αποθήκες της Κεντρικής Ελλάδας, της Πάτρας και της Αττικής προκειμένου να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα, για να σπάσουν την απεργία των εργαζομένων σε αυτές τις περιοχές, οι οποίοι διεκδικούν την υπογραφή Σ.Σ.Ε

Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιεί εργαζομένους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, οι οποίοι υπό τον φόβο της μη ανανέωσης της σύμβασης εργασίας τους ή/και της μετατροπής της σε σύμβαση αορίστου χρόνου, αναγκάζονται να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους τους.

Η ΟΙΥΕ στέκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων της LIDL στην Βόρεια Ελλάδα και στηρίζει τον αγώνα τους με κάθε δυνατό μέσο. Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, τις πρακτικές της εταιρείας. Καλούμε την LIDL να συζητήσει άμεσα με το σωματείο και να προχωρήσει στην υπογραφή ικανοποιητικής ΣΣΕ που θα αναγνωρίζει έμπρακτα τη συνεισφορά τους.

Για την ΟΙΥΕ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]

Κοινοποίησε το:
Blog Attachment