ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.

Αθήνα, 7/4/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

 Το «επιτελικό κράτος» της σημερινής κυβέρνησης δεν έχει πάψει ούτε μια στιγμή να δείχνει το αυταρχικό και αποκρουστικό της πρόσωπο, καταστέλλοντας κάθε εργατική διαδήλωση, κάθε αντίδραση των εργαζομένων που την ενοχλεί επειδή είναι ανάχωμα στις πολιτικές της.

Εχθές όμως ξεπέρασε κάθε όριο!

Την ημέρα της Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, όπου σημειώθηκε μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκαν μαζικές συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας και οι εργαζόμενοι διαδήλωσαν με τα συνδικάτα τους για αυξήσεις μισθών και ενάντια στην ακρίβεια, η κυβέρνηση δια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επέλεξε την ημέρα αυτή να δείξει την αντίδρασή της, επαναφέροντας το αυταρχικό – αντιδημοκρατικό δόγμα της «Μηδενικής Ανοχής», συλλαμβάνοντας 8 εργαζόμενους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Αναίτια ξυλοκοπήθηκαν και συνελήφθησαν. Στόχος τους είναι ο εκφοβισμός και η τρομοκράτηση των εργαζομένων όλης της χώρας.

Δεν θα τους περάσει όμως!

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τους εκφοβισμούς και να αφήσει άμεσα ελεύθερους τους 8 συλληφθέντες συναδέλφους μας στη Θεσσαλονίκη.

Έχουμε δίκιο!  Θα νικήσουμε!

Η ΟΙΥΕ είναι και θα είναι στο πλευρό των 8 αναίτια συλληφθέντων της Θεσσαλονίκης.

Για την ΟΙΥΕ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]

Κοινοποίησε το:
Blog Attachment