ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ LIDL – ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Αθήνα, 7/4/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ LIDL

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

 Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος στέκεται αγωνιστικά στο πλευρό των εργαζομένων του σωματείου – μέλους μας στη LIDL Hellas με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα, που σήμερα και αύριο (7 και & 8 Απριλίου) απεργούν με αίτημα την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας

Η LIDL έχει αποκομίσει τεράστια κέρδη όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία πολλαπλασιάστηκαν μέσα στην πανδημία με τους εργαζόμενους να βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή.

Την ίδια στιγμή οι μισθοί των εργαζομένων παραμένουν χαμηλοί για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ η εταιρεία επιμένει να απασχολεί τους εργαζόμενους σε 2 κατηγορίες, παλιοί και νέοι, με τους δεύτερους να λαμβάνουν υποδεέστερους μισθούς.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων για συλλογική σύμβαση εργασίας, που θα περιλαμβάνει ικανοποιητικές αυξήσεις στους μισθούς και στις παροχές και θα καταργεί το διαχωρισμό μεταξύ των εργαζομένων. Είναι ο μόνος τρόπος για να αναγνωριστεί η τεράστια προσφορά του προσωπικού της, που ειδικά μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Για την ΟΙΥΕ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]

Κοινοποίησε το:
Blog Attachment