Ανακοίνωση ΟΙΥΕ.

Αθήνα, 29/10/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Δ.Σ. της ΟΙΥΕ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους και τα σωματεία μέλη της καταγγέλλει την οργανωμένη και μεθοδευμένη προσπάθεια της συνδικαλιστικής παράταξης ΕΝ.ΕΡΓΑ (ΠΑΣΚΕ) να τορπιλίσει την δημοκρατική διαδικασία διεξαγωγής του συνεδρίου της ΟΙΥΕ, που ήταν προγραμματισμένο για τις 30 & 31/10/2021. Αποκορύφωμα της οποίας ήταν η προσφυγή τους σε προσχηματικά ασφαλιστικά μέτρα, με σκοπό την αναβολή του συνεδρίου.

Βασική στόχευση της αναβολής του συνεδρίου είναι η διάσπαση της ΟΙΥΕ, γεγονός που αποδεικνύεται από την προαναγγελία αποχώρησης όλων των δυνάμεων της ΕΝ.ΕΡΓΑ  από την ΟΙΥΕ και την πιθανή δημιουργία νέας Ομοσπονδίας στον ιδιωτικό τομέα, μετά  από 100 χρόνια δράσης της ΟΙΥΕ.

Το Δ.Σ. της ΟΙΥΕ καταγγέλλοντας τις κακόβουλες και διασπαστικές ενέργειες της ΕΝ.ΕΡΓΑ (ΠΑΣΚΕ) σε επόμενη συνεδρίαση του θα προκηρύξει εκ νέου συνέδριο της Ομοσπονδίας εντός των καταστατικών προθεσμιών, σεβόμενη τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Η ΟΙΥΕ σε πείσμα όλων των διασπαστικών ενεργειών θα συνεχίσει προσηλωμένη στο έργο της, να υπογράφει ΣΣΕ και να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εργαζομένων.

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]

 

Για την ΟΙΥΕ

Κοινοποίησε το:
Blog Attachment