ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

 

Αθήνα, 25/7/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, εκφράζοντας τους εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα όλης της χώρας, εκφράζει τη βαθιά της οδύνη μπροστά στην εθνική τραγωδία που βιώνει η χώρα μας από τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην Αττική και η οποία στοίχισε ήδη τη ζωή σε δεκάδες εργαζόμενους και συμπολίτες μας.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας  θλίψη και τα ειλικρινή μας  συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων.

Απαιτούμε  από την πολιτεία να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα, να υπάρξει άμεση παροχή βοήθειας σ’ αυτούς που έχασαν τις περιουσίες τους και τους οικείους τους και να δρομολογηθούν έργα για την αποκατάσταση της περιοχή.

Καλούμε τα σωματεία μας και τους εργαζόμενους να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη στους πληγέντες, συνεισφέροντας όπως και όσο μπορούν στην ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Η ΟΙΥΕ, ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης,  συνεισφέρει χρηματικό ποσό στο Τραπεζικό Λογαριασμό που άνοιξε ο Ελληνικός  Ερυθρός Σταυρός για την ανακούφιση των πληγέντων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΥΕ

Κοινοποίησε το: