ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [128.35 KB]

Αθήνα 3.5.2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ
 
Σε σημερινή της συνεδρίαση, η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΟΙΥΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στο Εμπόριο την Κυριακή 6 Μαΐου, ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις, που προβλέπει ο μνημονιακός Ν. 4177/13.
Παράλληλα, η Διοίκηση της ΟΙΥΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρων απεργιών για κάθε Κυριακή την περίοδο από Μάιο έως Οκτώβριο 2018 στις περιοχές που ορίζει ο Ν. 4472/17 και η σχετική Υπουργική Απόφαση και στις οποίες επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων: α) Δήμος Αθηναίων, β) Δήμος Πειραιά, γ) περιφερειακή Ενότητα νότιου Τομέα Αθηνών (παραλιακό μέτωπο), δ) ιστορικό κέντρο Θεσσαλονίκης και ε) στην περιοχή γύρω από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Δεν υποστέλλουμε τη σημαία του αγώνα μας.
Δεν χαρίζουμε ούτε μια (1) Κυριακή στα malls, στις πολυεθνικές του εμπορίου, στις μεγάλες εμπορικές αλυσίδες, αλλά και στην Κυβέρνηση που όχι μόνο δεν κατάργησε τη μνημονιακή νομοθεσία αλλά διεύρυνε τις Κυριακές.
Αντιστεκόμαστε στη διάλυση των εργασιακών μας σχέσεων, στους εξευτελιστικούς μισθούς, στην κατάργηση της οικογενειακής και προσωπικής μας ζωής.
 
Ο αγώνας συνεχίζεται!
 
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
 
Για την ΟΙΥΕ
Κοινοποίησε το:
Blog Attachment