ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1/2018  ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΙΥΕ & ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ATHENS MALL», ΜΑΡΟΥΣΙ,  Σταθµός “Νερατζιώτισσα” και ΩΡΑ 10.00 π.μ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [356.23 KB]

Αθήνα,  12/1/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1/2018

 ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΙΥΕ & ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ATHENS MALL», ΜΑΡΟΥΣΙ,  Σταθµός “Νερατζιώτισσα” και ΩΡΑ 10.00 π.μ.

 

Την Κυριακή 14.1.2018, με απόφαση της Διοίκησης της ΟΙΥΕ,  έχει προκηρυχθεί Πανελλαδική Απεργία στον κλάδο του Εμπορίου, ενάντια στη συνεχιζόμενη θεσμοθετημένη λειτουργία των καταστημάτων για 8 Κυριακές το χρόνο, την οποία όχι μόνο  διατήρησε άθικτη η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά τη διεύρυνε σε 6 περιοχές για 32 Κυριακές, όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Η Απεργιακή Συγκέντρωση της Ομοσπονδίας  μας και των Σωματείων της, θα πραγματοποιηθεί  στο Εμπορικό Κέντρο «Athens Mall», στο Μαρούσι (Σταθμός Νερατζιώτισσα) και ώρα 10.00 π.μ.

Το Athens Mall, ιδιοκτησίας της εταιρείας Lamda Development από κοινού με τις μεγάλες εμπορικές αλυσίδες και τις πολυεθνικές που λειτουργούν σε αυτό και την εργοδοτική τους οργάνωση τον ΣΕΛΠΕ,  βρίσκονται πίσω από την προσπάθεια για την πλήρη και χωρίς όρια λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου! Οι ίδιοι είναι πίσω και από την κατάργηση όλων των προαιρετικών και εθιμικών μας αργιών!

Σε αυτούς οι εργαζόμενοι απαντάμε  ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! 

 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στην Απεργιακή μας Συγκέντρωση.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται αταλάντευτα μέχρι να δικαιωθούμε.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

 ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ  ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

 

Για την ΟΙΥΕ

 

Κοινοποίησε το:
Blog Attachment