ΔΕΘ  2017 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ-ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΩΡΑ 18.00

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [333.22 KB]

 

Αθήνα, 4/9/2017

ΔΕΘ  2017

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ-ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΩΡΑ 18.00

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) καλεί όλα τα Σωματεία-Μέλη της και όλους τους εργαζόμενους στους κλάδους μας να πάρουν μαζικά και ενωτικά μέρος στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο της ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί στις 9  Σεπτέμβρη στη  Θεσσαλονίκη  (΄Αγαλμα Βενιζέλου και ώρα 18.00).

Οι εργαζόμενοι είναι εγκλωβισμένοι στις  αδιέξοδες πολιτικές των συνεχών Μνημονίων, που έχουν επιβάλλει οι δανειστές και εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις  από το 2010 μέχρι σήμερα.

Βιώνουμε ένα καθεστώς συνεχούς λιτότητας, μεγάλης φτώχειας, δυσβάστακτης κοινωνικά ανεργίας,  δραστικής μείωσης των μισθών  και των συντάξεών μας, ουσιαστικής κατάργησης των συλλογικών μας συμβάσεων και των εργασιακών μας δικαιωμάτων,  πλήρους  απορρύθμισης των εργασιακών μας σχέσεων, πρωτοφανούς φορολεηλασίας στους κόπους μιας ζωής.

Απέναντι σε όλα αυτά πρέπει να αντισταθούμε με αγώνα, να οργανώσουμε τις δυνάμεις μας, να διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα μια διαφορετική πολιτική: για τη χώρα, για την οικονομία με βάση τις ανάγκες των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των νέων που φεύγουν στο εξωτερικό, της πλειοψηφίας της κοινωνίας μας που έχει πληγεί από τα συνεχή Μνημόνια.

Αγωνιζόμαστε για:

 Να επαναφέρουμε τις συλλογικές μας συμβάσεις, τα εργασιακά μας και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

  • Να καταργήσουμε στην πράξη την ευελιξία της εργασίας: ΜΟΝΙΜΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ 5ΝΘΗΜΕΡΟ – 40ΩΡΟ. ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH!
  • Να έχουμε αξιοπρεπείς μισθούς και εργασιακές σχέσεις. Αξιοπρεπείς συντάξεις. Αξιοπρεπή επιδόματα ανεργίας και κοινωνική πρόνοια για τους πιο αδύναμους!
  • Να υπερασπίσουμε αποτελεσματικά τη δημόσια Υγεία και Παιδεία για εμάς και τα παιδιά μας.
  • Να υπερασπίσουμε τον πραγματικά Κοινωνικό χαρακτήρα των Δημόσιων Επιχειρήσεων ενάντια στην εκποίηση και το ξεπούλημά τους στους ιδιώτες.

 

ΔΕΘ  2017

 ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΩΡΑ 18.00

 Για την ΟΙΥΕ

Κοινοποίησε το:
Blog Attachment