Η ΟΙΥΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε. – ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [158.04 KB]

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΟΙΥΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

 ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ  ΣΥΜΒΑΣΗ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

 Η Ομοσπονδία μας στηρίζει τον αγώνα του Σωματείου – μέλους της στον ΟΠΑΠ για την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην εταιρεία, με στόχο να κατοχυρωθούν όλα τα μισθολογικά, εργασιακά και άλλα δικαιώματα των εργαζομένων.

Ο ΟΠΑΠ είναι από τις πλέον κερδοφόρες εταιρείες στη χώρα και με συνεχείς διαφημίσεις προβάλλει τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί, καθώς και τις χορηγίες που κάνει στον τομέα του Αθλητισμού.

Ο ΟΠΑΠ οφείλει λοιπόν να αποδείξει ότι σέβεται τους εργαζόμενους, και μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο με το Σωματείο, να προχωρήσει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις στη σύναψη Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με ικανοποιητικούς μισθολογικούς και θεσμικούς όρους, που αντιστοιχούν στη κερδοφορία του.

Επισυνάπτεται η Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΟΠΑΠ.

 

Για την ΟΙΥΕ

*******************************************************************************************************************************************

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΑΠ

(ΠΡΩΗΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΑΠ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΕ)

Αρ. Απόφασης Έγκρισης: 3564/10

Α. Αρ. Καταχώρησης: 28217 ειδ.6002/2010

somateiopap@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2017

Προς

  • Υπουργείο Εργασίας
  • Υπουργείο Οικονομικών
  • Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

 

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ Ε.Σ.Σ.Ε. ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 20 Μαρτίου, μετά από πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων ΟΠΑΠ, η εναρκτήρια συνάντηση διαπραγμάτευσης του Σωματείου μας με τη Διοίκηση της Εταιρείας για τη σύναψη Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους εργαζόμενους στις εταιρείες της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Οι συζητήσεις αφορούν σε μισθολογικά και θεσμικά αιτήματα των  εργαζόμενων όπως κατατέθηκαν σε σχετικό προσχέδιο Ε.Σ.Σ.Ε. από το Σωματείο.

Από την πλευρά μας τονίσαμε την ανάγκη οι διαβουλεύσεις να οδηγήσουν στην κατάρτιση συλλογικών όρων αμοιβής και εργασίας των εργαζόμενων που θα άρουν τις τεράστιες ανισότητες που υπάρχουν σήμερα και θα καλύπτουν τα οικονομικά και θεσμικά ζητήματα των εργαζόμενων στις επιχειρήσεις της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Συμφωνήθηκε να γίνει δεύτερη συνάντηση, μέσα στο επόμενο 10ήμερο.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΑΠ

 

Κοινοποίησε το:
Blog Attachment